Ankarede!

I helgen var jag och firade midsommar i Ankarede vilket var superkul! Träffade mycket släkt och vänner. Var på dansen och då kom jag fram till att jag måste bli bättre på att bugga och så måste jag lära mig sydisdansen.

Kines

Blir så irriterad på alla som tror att om man har lite snea och smala ögon så är man kines. Jag har flera gånger fått förklara att jag inte är kines utan att jag är same.

Bedöm inte människor efter utseende!

veckans händelser

Den här vackan har SSR haft landsmöte och nu är Terra Madre i Jokkmokk. Så jag har varit med Magdalena och Jeremias några dagar. Har också jobbat på fotbollsskola och som vakt utanför kåtorna. Det var så himla tråkigt att sitta och vakta kåtorna för ingenting hände men jag lärde känna en ny person och det var väl bra :) ska jobba ikväll också som vakt, bävar mig för att sitta i fyra timmar och inte göra nånting.

Igår fick jag boken (ingen annan är som du) av Per Nila och Lotta, den är superbra.



Nu när det är sommarlov så gör jag ett sommaruppehåll på bloggen kanske skriver nån gång.


Ij gal áddjáj várre sábme goalo giesen!

Sommarlov:)

Sommarlovet är nu äntligen här, dom första dagarna var lite för varma men nu är det lagom temperatur. Planerna för sommaren blir att dom två första veckorna jobba på fotbollsskola och på kvällarna på Terra madre. Sedan bär det av upp till fjälls. :)

ses

RSS 2.0