Denna måste ju fyllas i!!

Idag hade jag en super dag. Skolan gick snabbt och var inte så jobbig. Efter skolan gick jag Emma och Agnes till Agnes och grillade korv. Jag tror jag åt tills jag höll på att dö! Efter det så skottade jag och Agnes hundgårdarna. Helt plötsligt söger Agnes
-kan vi inte fara ut och åka skidor
jag: när har du börjat vilja träna?
Agnes bara skrattar

Tror hon börjar gilla min skidträningar eftersom att vi gör så roliga saker :)


Såhär glad var jag när vi grilla
Såhär glad var jag när vi grilla :)

Trött

Efter ett hemskt jobbigt idrottspass har jag nu gjort en supergod blåbärs smothie. Sen blir det att plugga och leka med valpisen:)

Alla har en speciell plats i mitt hjärta!

Alla som jag känner har en speciell plats i mitt hjärta, vissa har en större plats och vissa en mindre men alla finns där. Även om du har en liten eller en stor del av mitt hjärta så betyder du något för mig. :)

Tyckte det var så fint att tänka på att alla jag faktiskt känner betyder något för mig. Tänk på det!

Kaotisk vecka

Första dagen som jag rör datorn den här veckan. Har haft fullt upp, två engelska arbeeten, historieprov, naturkunskapsprov plus att jag skulle jobba ikapp det jag låg efter i matten.

Igår var iallafall en härlig dag när jag hade gjort färdigt allt jobb och kunde spendera lite tid med Agnes. Vi var ju och hälsade på sötaste Aston och Elmer. Insåg på kvällen att jag är en person som många har förtroeende för och känner att dom kan prata med mig om allt :)

Ájádallamin

Mån lav nåv mihá sábmen årrot. Dat dahkka vaj mån lav mån. Sámeednam bajeda muv degu ulmusj. Dahkka jårrbå muv viessumav. Jus iv lullum sábmen årrot de iv lullum mejdek årrot. Sábme lav ja ágev boadav sábmen årrot. Gå vourasapput sjattav de sidáv barggat boahtsujn valla mån diedav la gássjel. Dat mij lahkamusat vájmmoj gullul

Boahttsu
Beraha
Luonddu
Gájka mejt oadtjov årrot mángen.
Iellemav

Sportlov!

Har precis avslutat sportlovet. Hela sportlovet var jag i Åre och åkte slalom. Hade mycket trevligt och träffade släktingar. Idag kommer min älskade bror hem, han har varit i Canada och tävlat i skidor.

RSS 2.0