Lördag!

Det har varit super idag! PÅ morgon så for jag ut och gick med min kalv när jag kom in så gjorde jag mat, suovasbierggo. Sen så skulle jag och mamma ut och plocka slappo, det kändes så ensamt att fara med bara mamma så jag ringde och frågade om Jossan ville följa och det ville hon. Vi körde med bil efter Haikok vägen och sen med skoter. Vi hittade inte så mycket slappo men det var ändå kul att köra skoter :) När jag kom hem så fikade jag och sen så for jag ut och åkte skidor vilket jag trodde skulle bli kul, jag hade jätte bakhalt så efter ett tag så jedde jag upp. och nu sitter jag här.

Imorgon ska jag och Jossan kanske fara och plocka mer slappo med skoter vid storknabben.
Så nu vet ni hur min helg ser ut.

Ses

Dag 3 mina föräldrar

Áhttje/pappa heter Per Anders och är renskötare och han älskar verkligen det han jobbar med. Det är honom jag är lik mest. Han tillbringar många timmar i garaget men när han är inne så bryr han sig om oss också. Han kan vara arg ibland men oftas glad. Han vet att tjejer kan göra lika mycket i renskogen som killar så därför får jag oftast följa honom på allt som handlar om renar när jag har tid. Han peppar alltid mig med allt även om det är renar eller gymnasieval.





Enna/mamma heter Elisabeth och hon är också renskötare fast inte lika aktiv som pappa. Det är hon som alltid ställer upp. Hon är en mamma som all borde ha bryr sig när man ska bry sig och bryr sig inte när man inte ska bry sig.






Jag älskar mina föräldrar ♥

Depp dag

Nu sitter jag och är sur. När det väl händer något så händer allt på samma dag. Idag är det skiljning och skidtävling. Jag vill göra båda två lika mycke men mamma tyckte att jag skulle fara på skidtävling istället. så nu sitter jag här och ångrar att jag inte for på skiljning, det kanske är för kallt för skidtävling.

Myser:)

Nu sitter jag och myser med Siva framför datorn:D Vi har varit från varandra i en vecka så det är skönt att vara hemma med henne igen. I veckan har jag varit i Östersund och Strömsund och träffat släkten. Vi han även med en dag på BODA BORG vilket var super duper kul.

Idag så var det bara att pallra sig till skolan vilket jag inte alls hade lust med. Vi gjorde typ inte något nyttigt alls på skolan. Det kommer att bli en jobbig tid på sista halvåret med alla nationella prov.



ses

RSS 2.0