Andra dagen

Andra dagen på skolan och det har varit bra. Träffat dom nya i smp :) har även planerat inför fjällvandringen som vi ska ha nästa vecka med naturguaidnings gruppen. Det är typ bara jag som är taggad att fara ut, men ska peppa de andra också :) Ikväll så blir det middag på LILLA-P med alla som går på samiska programmet.
 
Har glömt att berätta att vi hade marknad ihelgen och den var trevlig, träffade mycke folk men köpte inte nå mycket.

:(

Såklart efter att Same sm har varit och jag är i bra form så åker man på världens förkylning. Ont i halsen och näsan bara rinner.
Det är inte många som förstår hur jobbigt det är för mig att vara förkyld jämt och ständigt. Aldrig kunna få träna hårt fasten man vill det. Jag har varit såhär förkyld sen jag var sex år ungefär och det har inte blivit bättre. Läkarna vet inta vad dom ska göra och jag har tagit massvis med prover och testat olika mediciner men inget verkar hjälpa. :( Mamma brukar säga att jag hade kunnat varit handikappad men det här är som ett handikapp för mig. När alla andra är och har kul så måste jag stanna hemma på grund av att jag är förkyld, när jag var mindre tog jag det jätte hårt men nu går det bättre. Jag har börjat strunta i att jag är förkyld och ändå hänga med. Men någonting som jag verkligen saknar det är att få träna, några veckor per år brukar jag vara frisk och då får jag träna. Ni anar inte hur underbart det är att få ta ut sig! :)

Hemma

Har hemkommet från fjälls och same sm. Hela sommaren har varit kall och regnig, nästan gått med ylle kalsonger hela tiden. Den som kom på ylle kläderna borde få ett stort pris. Kläderna är varma, sköna och dom torkar fort.
Jag hade två soliga dagar och på dessa dagar lyckades jag bränna mig både ansiktet och armarna, så går det när man ska sova ute på dagarna när solen skiner. Det hände under min första samling, min första men absolut inte den sista :) Var på kalvmärkning i både Skuolla och Slappe. Resten av tiden spenderades i Sallo.

Enligt mig själv så gick det sådär på Same sm. Det hade kunnat gått bättre, men fick i alla fall en brons medalj på stafetten. Det var roligt att träffa så mycket folk :)

Nu fick ni en liten snabb summering av min sommar så här långt

RSS 2.0