Har blivit kär!

Trodde inte jag kunde bli kär i första ögonkast, men tydligen. När jag såg dig så tänkte jag hur underbar du kommer att vara. Visste inte att man kunde förälska sig i en skoter så mycket :) Nu har jag iallafall gått och kärat ner mig i denna underbara summit. Tänk snart är det vinter och då får vi fara å köra :)
 
Jag, Antaris å hunden är ensam hemma hela veckan, ganska skönt. Idag tog jag min sista HPV vaccin spruta, det gick himla bra kände knappt nånting. Tyckte förut att jag inte alls hade något i skolan men nu har vi fått jätte mycket. Högen med läxor bara växer och jag har helt tappat lusten för skolan.
Det är många gånger jag har haft lust att hoppa av men så tänker jag, det är bara tre år och efter dom hära tre åren så kan jag göra vad jag vill :)
 

Lavplockning!

Igår var vi till Boden och plockade lav. Inget kul arbete men det måste göras. Vi plockar lav för att senare på vintern kunna ge laven till renarna när vi är i Guorpak eller har någon ren hemma. Det krävs hemskt mycke lav för att räcka, så vi ska väl fara nästa helg också.
 
Idag blir det att fara till Gällivare och hämta en skoter som pappa har köpt. Det blir en summit:)

Vintern är på väg:)

Har snöat de två senaste dagarna så nu ligger det vit snö på marken. Jag älskar verkligen snö men det känns som om det är lite för tidigt att det ska ligga snö på backen redan nu, det kan få komma till i början av november.
Idag hade jag bara idrott och sen for jag å pappa ut och övningskörde. Tycker att det går ganska bra nu snart sitter ju allt ;P
Har hittat ett par supersnygga tapeter som hade varit fina å ha. Eftersom att jag älskar renar så gillar jag dom. Fast det här ser inte ut som mina renar utan mer som jultomtens renar. Mina renar är faktiskt finare :)
http://www.decormaison.se/dm.htm

Tisdag!

Hatar verkligen Tisdagar, har typ håltimmar hela tiden. Idag var det verkligen dötrist, tiden gick så sakta och hade absolut inget att göra. Alltid när man kommer hem så möts man av en super glad hund :) Det gjorde min dag!
Ska väl ta och pallra mig till nyborg sen, har inte varit där på jätte länge.
 
 <3

Lite mer än en helt vanlig helg!

För ihelgen har jag haft Agnes-Maria helg. Det började på fredagen med världens träningspass, trodde jag seriöst skulle dö där ett tag. For till Agnes och hade sushi mys. Där vid tio på kvällen kommer vi på att Agnes ska sova hos mig så vi börjar gå mot mig, väl hemma ligger vi och pratar och äter godis. Inser på morgonen att klockan är tjugo i tio och får nästan panik av att jag sovit så länge. (Brukar aldrig lyckas sova så länge och om jag sover så länge så tycker jag att jag sovit bort hela dagen) Petar lite på Agnes för att hon ska vakna men det gör hon inte så jag ger upp. Resten av dagen hjälper vi mamma med att rensa bodan och spelar lite spel. På kvällen så far vi ut och spionerar lite men eftersom att det inte är några ute så blir det mest att vi bara går omkring.
 
Älskar att vara med Agnes för då får jag ta fram den barnsliga delen ut av mig och leka :)

Lekdag!

Idag har varit en jätte mysig dag. Var och hämtade Toamma på dagis och vi for ut och lekte. Efter det kom Agnes, Sara, Aston och Elmer. Vi for till ajtte och lekte i barnrummet. Tror aldrig jag har sett en unge som pratat så mycke som han, pratade i ett sen jag hämtade honom. Men han är ändå så supersöt :)
När jag hade lämnat Toamma for jag till Agnes, vi hade det så trevligt och pratade.

Städar helg

Har inte alls någon lust att skriva men gör det ändå.. Helgen har varit lugn. Hunnit storstäda hela huset, hållit på med hunde, tillbringat tid med familjen och hunnit på en springtur. Det känns så skönt att få vara någorlunda frisk så man kan träna :)

Dom finaste killarna är ens kusiner!

Har kommit på en sak, att dom finaste killarna är ens kusiner. Dom har allt en kille ska ha, dom är snälla och gör mig glad. Dom ger till och med en fina koplimanger. Det kan ju i och för sig bero på att jag har växt upp med dom och gjort samma saker som dom, men ändå. Om jag nånsin kommer hitta en kille så ska han vara minst lika bra som mina kusiner :)

RSS 2.0