Tisdag

Idag är det tisdag och snart bär det av till klättringen egentligen skulle vi ut och klättra på klätterklippan men så började det att regna så då går inte det. :(
I sommar blir det att sommarjobba på fotbollsskolan vilket jag tror ska bli kul.

Har funderat över att skriva inlägg på samiska eftersom att det är lättare att få ut känslorna så ibland kommer det komma inlägg på samiska.


ses

MVG

Är superglad för att jag fick veta att jag fick MVG på matte nationella, trodde aldrig att jag skulle få ett MVG på ett matteprov. Efter matte nationella provet så tyckte jag att det var ganska lätt men när jag pratade med massa andra så tyckte dom att det var jätte svårt så då kändes det som om jag hade gjort allt fel, fast min känsla var rätt. :)

Snart är det sommarlov och himla vad jag längtar, jag lägger upp lite bilder på vad jag längtar efter.


Åka upp till fjälls


Áhkká


Kalvmärkningar


Konfa åter träffen

och mycket mer

andra världskriget uppsats

Halva dan har jag suttit med min fackuppsats om andra världskriget vilket resultatet är att jag är snart färdig. :)
Men efter det har jag
- genetikprov
- en till fackuppsats
- bokredovisning
- planera fotbollstunering
- teknik arbete

Tror det var allt förstår mig inte på lärarna att dom sista veckorna så ger dom oss massor med arbete som måste vara färdiga innan skolavslutningen. Därför kommer det inte att bli mycket skrivande denna vecka.


ses

happy

Idag hade vi nationella i matte vilket jag tror gick sådär. Nu har jag bara muntliga i matte kvar och sen är jag färdig med alla nationella proven. :)
Kom nyss på att jag har världens problem att både Same sm och konfaåterträffen är nästan samtidigt :(
konfaåterträff onsdag-fredag
Same sm fredag-söndag
Men på något sätt kommer det säkert att fixa sig så att jag kan vara på båda :)



ses

hatar skolan

Förlåt för att jag inte har skrivit på länge men jag har inte hunnit, har haft fullt upp med renarna och skolan och varit upp till fjälls.

Just nu så hatar jag skolan därför att istället för att vara uppe i fjälls med renarna så måste jag vara på skolan och göra massa nationella prov. :( Därför bestämde jag mig att nästa vår ska jag vara uppe i fjälls i två veckor och bara skita i skolan :)

RSS 2.0